Van 0 naar meer dan 900 leden binnen een maand tijd! Hoe kan dat?

Gerardvrijdag 12 oktober 2018

Wie had het succes van deze sportschool zien aankomen binnen Harlingen?

 

Van 0 naar meer dan 900 leden in één maand tijd!  Hoe kan dat?                                                                        Lees het succesverhaal van Anytime fitness!

Afgelopen vrijdag kwam de fractie van de ChristenUnie Harlingen op visite bij ondernemer Gerard Hartman, die op de locatie van de oude Dekamarkt is neergestreken met zijn sportschool Anytime fitness. Fractievoorzitter Marga Liefting was nieuwsgierig naar het succes en ging in gesprek.

Zelfs de sportschooleigenaar had deze mate van succes niet verwacht. ‘Je doet natuurlijk wel wat marktonderzoek voor je zo’n  grote stap gaat maken (we kregen bijvoorbeeld steeds meer Harlingers te sporten in Bolsward), maar dat het zó snel zou gaan hadden we niet verwacht’.                                            De sportschool schoot binnen een maand na de opening van 0 naar meer dan 900 leden en er komen nog dagelijks bij…! Wat is zijn geheim?

De reden van het grote succes moet toch worden gezien in het concept van Anytime fitness: altijd open, een grote variatie en verscheidenheid van workouts, toestellen en apparatuur in combinatie met de Anytime fitness apps (waar je uit verschillende workouts kunt kiezen). Dit draagt volgens Gerard bij aan het grote succes. ‘In tegenstelling tot andere sportscholen kunnen mensen hier op hun eigen tijden terecht, en daar is schijnbaar een grote markt voor!’

Bijzonder is ook dat je bij het abonnement je ook gratis kunt inschrijven op de diverse groepslessen die er zijn. Daarnaast krijgen de leden een toegangssleutel, die de binnenkomst registreert waarmee altijd duidelijk is wie aanwezig zijn. Op de vraag waar de leden vandaan komen, beantwoordt Gerard dat dit voornamelijk echte Harlingers zijn. Toch komen er ook mensen ook uit de omliggende dorpen en Franeker.

Interesse?  www.anytimefitness.nl

 

« Terug

Reacties op 'Van 0 naar meer dan 900 leden binnen een maand tijd! Hoe kan dat?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.